Traditionen tro inviteres alle fredericianere til at deltage i årets indsamling. Efter et par år i skyggen af corona, håber vi nu på at genetablere Fredericias tårnhøje opbakning, så kom og vær med til at gøre en forskel i dit lokalområde.

Fredericia går forrest og frasorterer glas og metal

I Fredericia vil vi gerne gå forrest og vise, at vi kan sortere metal og glas fra, når vi indsamler henkastet affald. Derfor leverer vi klistermærker sammen med de sædvanlige poser, så I kan markere tydeligt på poserne, hvor affaldet hører til.

  • Bonusinfo: Papir, pap og plast kan normalt ikke genanvendes, når det er beskidt. Det kan glas og metal til gengæld – derfor frasorterer vi lige netop disse to affaldstyper.

Indsamlingsposer og indsamlingspunkter

I kan frit hente indsamlingsposer og klistermærker på Fredericia Bibliotek og ved Affald og Genbrug på Nordre Kobbelvej 9. Her kan I også få en liste over de steder, hvor I kan aflevere affaldet, efter jeres indsamling.

En sofa i skoven eller en indkøbsvogn i hækken?

Hvis I finder farligt affald eller ting, som er for store for at flytte, kan I give besked til Mathilde på mailen nedenfor.

Spørgsmål og gode billeder fra dagen

Kontakt Mathilde fra Affald & Genbrug på mathilde.pilholm@fredericia.dk, hvis I har spørgsmål, kommentarer eller, hvis I gerne vil dele jeres gode billeder.  

Vi vil selvfølgelig meget gerne se jer i aktion, så send gerne stemningsbilleder fra dagen, som vi kan dele på Facebook og Instagram. Hvis i selv deler billeder på de sociale medier, så husk endelig #affaldsindsamlingen og #agfredericia.

 

Mathilde Winther Pilholm
Affald & Genbrug

27 85 80 37

mathilde.pilholm@fredericia.dk

Nordre Kobbelvej 9, 7000 Fredericia

Karsten Enggaard
Danmarks Naturfredningsforening

25 57 41 66

fredericia@dn.dk