Traditionen tro inviteres alle fredericianere til at deltage i årets indsamling.
Efter et par år i skyggen af corona, håber vi nu på at genetablere Fredericias
tårnhøje opbakning. Kom og vær med til at gøre en forskel i dit lokalområde.

TILMELD DIN INSTITUTION – SÅ KOORDINERER VI RUTER OG LEVERER MATERIALER

Du tilmelder din institution/skole ved at skrive til Mathilde på e-mailen neden for. Tilmeld dig senest mandag den 21. marts. Husk at oplyse, hvilken institution, du kommer fra. Hvor mange indsamlere I er, samt hvilke veje I ønsker at samle ind på.

Bemærk: Vi koordinerer ruterne og hjælper med at sikre, at der ikke er flere indsamlere, der går de samme steder. Vi kommer også forbi jer og leverer poser og klistermærker til jeres indsamling.
Kontakt Mathilde fra Affald & Genbrug på mathilde.pilholm@fredericia.dk ved tilmelding eller, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller gode billeder, som du gerne vil dele.
Rigtig god fornøjelse!
Hilsen Danmarks Naturfredningsforening, Børn & Unge og Affald & Genbrug.

Hent dette opslag som pdf her.

Hvem finder det største, sejeste eller mærkeligste affald i naturen?
Som noget nyt, udlodder vi en præmie til den institution/skole, der finder det største, sejeste eller mest mærkelige affald i naturen. Eller måske den institution, der får samlet mest affald sammen. Så husk at tage billeder af jeres affald og send det til os.
Vi vil også meget gerne se jer i aktion, så send gerne stemningsbilleder fra dagen, som vi kan dele på Facebook og Instagram (husk i den forbindelse de sædvanlige foto-regler).

Fredericia går forrest og frasorterer glas og metal
I Fredericia vil vi gerne gå forrest og vise, at vi kan sortere metal og glas fra, når vi indsamler henkastet affald. Derfor leverer vi klistermærker sammen med de sædvanlige poser, så I kan markere tydeligt på poserne, hvor affaldet hører til.

  • Bonusinfo: Papir, pap og plast kan normalt ikke genanvendes, når det er beskidt. Det kan glas
    og metal til gengæld – derfor frasorterer vi lige netop disse to affaldstyper.

En sofa i skoven eller en indkøbsvogn i hækken?
Hvis I finder farligt affald eller ting, som er for store for jer at flytte, kan i give besked til Mathilde på mailen nedenfor.
Kontakt Mathilde fra Affald & Genbrug på mathilde.pilholm@fredericia.dk ved tilmelding eller hvis du har spørgsmål, kommentarer eller gode billeder, som du gerne vil dele.
Rigtig god fornøjelse!
Hilsen Danmarks Naturfredningsforening, Børn & Unge og Affald & Genbrug.